lauantai 12. huhtikuuta 2014

Handmade osa 1

Muutama vuosi sitten katselimme Fatboyta ollessamme ikkunaostoksilla, josta sain idean S:n synttärilahjaan. Googlasin ja soitin muutamiin paikkoihin, kunnes loppujen lopuksi tärppäsi. Eräs purjeneulomo lupasi antaa minulle vanhan isopurjeen. Niinpä päätin tehdä itse säkkituolin S:lle syntymäpäivälahjaksi. Saamani isopurjeen lisäksi ostin turkoosia purjekangasta ja leikkelin siitä S:n syntymävuoden numerot ja yläosan säkkituoliin. Tarvitsin ompeluhanskan, purjelankaa ja paksun neulan.


Aikaa kului "jonkin verran", sillä kaikki oli ommeltava käsin. Vanha ompelukoneeni olisi sanonut riksraksjapoks paksun purjekankaan kanssa, joten en edes yrittänyt. Tilasin tutulta pieniä styroksipalloja (jotka muuten ovat vähän kuin takiaisia sähköisyyden vuoksi ja joita löytyy varmasti vieläkin jostain sohvan alta...), joilla täytin säkkituolin. 

Valmis!

Kiva paikka rentoutua, katsella ulos merelle, syödä tai lukea:)

Samalla systeemillä S on tehnyt aikoinaan parvekkeemme taulun.


Tosin tässä hän käytti suoraan vanhan veneensä isopurjeen kangasta, joten numeroiden ompelulta hän säästyi;) numerot ovatkin jonkin verran suoremmassa kuin säkkituolissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti