tiistai 25. kesäkuuta 2013

Viittä vaille valmis

Sunnuntain junailumme sujui mukavasti ja tunnelmamme junassa oli lähes samanlainen kuin lapsena kun odotti joulua ja lahjojen avaamista. La Rochellen Les Minimes satama on järkyttävän kokoinen; noin 50 laituria ja noin 5000 venettä. Onneksi olimme saaneet hyvät ohjeet mistä löydämme juuri oman veneemme.

Nousu- ja laskuvedet aiheuttivat paljon ihmetystä! Käsittämätöntä, kuinka paljon veden pinta voi nousta tai laskea lyhyessä ajassa. Vaikka aiheesta on lukenut, kuullut ja jutellut, yllätti se silti. 
Sataman laituri nousu- ja laskuveden aikana

Maanantai päivä kului tavaroita purkaessa, lämppäriä ja muita asennushommia tehtäessä sekä veneen varustelussa. Illalla miehistömme vahvistui, kun ystävämme saapuivat puoliltaöin veneellemme. 

Ainakin tämä päivä kuluu vielä satamassa, sillä tekemistä riittää ennen kuin vene on täysin kunnossa. Ainakin vhf, plotteri ja edelleen lämppäri näyttäisi vaativan huomiotamme. Tuulet olisivat suhteellisen suotuisia ennusteiden mukaan keskiviikolle, joten toivotaan että pääsemme lähtemään alkuperäisen aikataulun puitteissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti