sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Mitä tänään syötäisiin ja mitä leikitään..?

Tämän viikonlopun safkoista vastasi S. Minä kiirehdin töistä Helsingistä junalla Turkuun ja lähdimmekin saman tien Turkuun päästyäni vesille. S oli hoitanut kaupassakäynnit ja veneen lähtökuntoon laiton.
Myös puhtaat lakanat odottivat keulakajuutassa.
Purjeet nostettuamme avasimmekin skumppapullon, olihan tämä kuitenkin minihoneymoonweekendimme :D
S on mestari taikomaan kaikista jäljellä olevista ruoista munakkaan. Kuvassa oleva munakas oli kuitenkin jotain ihan muuta kuin tähteistä taiottua sapuskaa. Herkuttelijan munakkaaseen C'est la Viessa kuului tällä kertaa kananmunan lisäksi sieniä, aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellaa, basilikan lehtiä ja tuoretta tomattia. Njam!
Lauantain purjehdus oli vähän leikkimistä.. Ei pelkästään purjeilla, vaan myös lahjaksi saamallamme GoPro:lla eli Herra Herolla.
Lauantain menuun kuului mm. "pyhiinvaelluspasta" (nimi tulee siitä, että kävimme paikassa, jossa S kosi minua).
"Pyhiinvaelluspastaan" tuli kanansisäfilettä fajitas marinadilla, tuoreita herkkusieniä, aurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa ja oliiveja sekä täysjyväpastaa. Päälle ripoteltiin parmesan juustoa sekä basilikan lehtiä.

Kuvassa jälleen yksi herkkumunakas pekonigouda aamiaissämpylän sisällä lämmittelemässä :)
Kerkisimme myös nauttimaan pilvettömästä taivaasta ja ihanasta aamusta.
Viikonloppu tarjosi auringonlämpöä ja toisinaan ärsyttäviä tuulettomia kohtia. Sunnuntaina pääsimme kuitenkin vauhdin makuun genaakkerilla.
Parhaimmillaan vauhti yltyi 9.2 solmuun. Rehellisellä 5metrin sivumyötäisellä ilman merivirtoja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti