torstai 14. elokuuta 2014

Tuuli tuivertaa Englannin kanaalissa

Tuuli on ollut ennusteiden mukaista; eli kovaa. Olemme siis hoitaneet erilaisia tekemättömiä asioita ja keskittyneet laittamaan venettä kuntoon. Viime postauksen lopuksi lähdimme skeittaamaan, joka oli varsin hauskaa. Mustelmia tuli minun sijaan Samulille, taisin olla "vähän" varovaisempi kuin hän :D täällä puitteet ovat kohdillaan tähän hommaan!


Teetimme myös pyöriimme veneemme nimen.


Nyt ne ovat todelliset crewbiket!


Kaupunki on kivan kokoinen ja kaunis. Satama on todella lähellä keskustaa.


Kuvassa oleva kirkko on suoraan satamaa vastapäätä, ja keskusta pikkukatuineen kirkon takana.


Tämä asennus-, siivous-,asioidenjärjestel ja rauhoittumisviikko on kuitenkin tullut enemmän kuin tarpeeseen vaikka nyt olemmekin jäljessä reittisuunnitelmastamme. Lähdimme Suomesta niin nopeasti, että tutka lähti mukaan laatikossa. Mastossa on roikuttu eri kertoina x määriä, mutta nyt se tutka on vihdoin asenettu! Venenaapurimme totesi "no more surprises?!".


EPIRB ei edes kerinnyt mukaamme Suomesta lähtiessämme, sillä toimituksessa oli jotain hämminkiä. Niinpä paikka josta sen ostimme lähetti sen eteenpäin meille Visbyseen. Se ei kuitenkaan kerinnyt sinnekään kun jo lähdimme etenemään sieltä, mutta nappasimme sen vihdoin Saksasta Cuxhavenista mukaamme. Ja nyt Ranskassa se on vihdoin myös asennettu  paikoilleen.
 

Jouduimme tosin pitämään EPIRB-vaalit siitä, mihin sen kiinnitämme.


Täällä lämpötila on noin pariakymmentä. Välillä tulee lyhyitä raikkaita sadekuuroja, mutta kun aurinko paistaa eikä pilvet häiritse, on lämmin. Tuuli on kuitenkin ollut joka päivä kovaa, joka viilentää ilmaa selvästi. Huomiseksi on vihdoin luvattu luodetuulta ja tuulenpainekin on laantumassa niin että näyttäisi siltä, että pääsemme vihdoin etenemään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti