maanantai 27. lokakuuta 2014

Still in Porto Santo

Edelleen täällä. Miksi lähteä, ilma on mitä täydellisin, ihana lämmin, aurinkoinen ja tekemistä ja näkemistä riittää!

Lauantai aamulla viereemme oli ilmestynyt toinenkin suomalainen vene, s/y Dyssel. Aamu kului jutellessa niitä näitä, olimme siis sattumalta kolmen suomalaisen veneen kanssa vierekkäin tässä pienessä satamassa.


Päivällä S yritti lyhentää to-do-listaansa, hän kiillotti ja saumasi keulan törmäyslistaamme. Minulla oli taas vakio riippukeinuvuoro :DLämmintä riitti edelleen!


Illaksi olimme suunnitelleet biitsibailuja, mutta sateen yllättäessä meidät, rantabailut siirtyivät s/y Dysselin sitloodaan. 


Vihdoin myös kitarani pääsi käyttöön kun s/y Immigrantin Mikki osasi soittaa kitaraa! 

Sunnuntaina kävimme vuokraamassa skootterin ja lähdimme s/y Dysselin miehistön Saran ja Mikaelin kanssa kiertämään saarta. Tästä kertoo ehkä enemmän kuvat kuin sanat!


Marinaan palatessamme tanskalaiset olivat jo aloittaneet "logonsa" maalaamisen. Marinan aallonmurtajan seinämä on siis täynnä veneiden logoja. Se on perinne, ja Porto Santo näyttäisi olevan yksi perinteisistä paikoista mihin "logo" maalataan.


Illalla saimme kutsun s/y Dysselin leffailtaan. He levittivät valtavan purjekankaasta tehdyn valkokankaan sitloodaansa ja heijastivat siihen leffan. Täydellinen idea :D keräsimme melko paljon huvittuneita katseita laiturilla ohikävelijöiltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti