torstai 30. lokakuuta 2014

Viikko Porto Santossa vierähti nopeasti!

Maanantai aamuna meillä oli vielä skootteri vuokralla, joten lähdimme s/y Immigrantin Mikin kanssa katselemaan saarta. 





Kävimme myös taas hakemassa matkaevääksi paikalliset patongit, jotka on tullut napattua joka päivä matkaan. Garlicvoilla höystettyä pekonijuusto-patonkia :D nam!!!


Maalailimme myös vihdoin oman logomme aallonmurtajan seinään tanskalaisen s/y Conquistadorin viereen.



Illalla saimme kutsun s/y Dysseliin creme brylelle ja myöhemmin vietimme s/y Immigrantin Kallen syntymäpäiviä porukalla. Kuvassa Kalle ja S valitsemassa synttärikuohuvia viinikellaristamme.



Aika vierähti Porto Santossa erittäin leppoisasti! Olimme satamassa kokonaisen viikon. Satama tarjoaa perus vedet ja sähköt, mutta netti ei kantanut veneellemme asti. Sataman kahvilassa on kuitenkin netti, ja kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä, ainakin me suomalaiset käytimme sitä erittäin ahkerasti:) (kuva joltain aamulta kuluneen viikon aikana, s/y Dysselin sekä s/y Immigrantin miehistöä.)


Me liityimme Sail the World -clubiin, jonkä jäsenenä saa -40% pois satamamaksuista. Liittyminen maksaa 40€, mutta samalla jäsenyydellä saa alennusta myös Quinta da Lordesta. Lisäksi viikon Porto Santossa olon jälkeen saa alennusta vielä -15%. Pyykinpeseminen on suht kallista, itsepalvelumahdollisuutta ei ole, pyykit noudetaan satamasta ja eri kilomäärille oli eri hinnat. 

Me viihdyimme tällä suhteellisen pienellä ja karulla, mutta erittäin kauniilla saarella erinomaisesti. Siellä oli kaikki mitä lähdimme tältä koko vuodelta hakemaan! Täydellisen kirkasta ja LÄMMINTÄ sinistä vettä ja lämpöä; aurinkoa:)! Ihana ranta aivan sataman vieressä, sopivan kokoinen saari - tuntuu että paikkaan kerkiää oikeasti tutustumaan, ok satama (kaikki peruspalvelut mitä satamalta tarvitset), upeita maisemia ja kaunis luonto sekä ennen kaikkea ystävällisiä ja avuliaita ihmisiä. Olemme jo tähän mennessä tutustuneet aivan mahtaviin ihmisiin ja olemme saaneet ystäviä, joihin uskon pitävämme yhteyttä koko loppu elämän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti