sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Anfi del Mar: Gran Canarian helmi!

Perjantaina tavoitteemme oli käydä bongailemassa delfiinejä merellä siirtyen samalla Anfi del Mar nimiseen satamaan vain muutaman mailin päähän Länteen päin. Satamaopas neuvoo varaamaan paikan etukäteen tästä paikasta. Niinpä soitin neuvottuun numeroon, mutta minulle sanottiin että satama on täynnä. Emme kuitenkaan luovuttaneet, vaan pyysimme erään Pasito Blancon marineron soittamaan tähän suosittuun pieneen satamaan ja tiedustelemaan tilanne espanjaksi, ja kappas, heillä olikin tilaa yhtäkkiä ;)

Delfiinejä emme tällä purjehduksella ikävä kyllä nähneet, vaikka keikuttelimme noin viisi mailia ulos rannikosta. Muutama kilpikonna kuitenkin nähtiin. Ne kuitenkin sukelsivat syvyyksiin aina kun menimme lähemmäs. 


Purjehdukseen oli kuitenkin täydellinen lämpötila tällä kertaa, joten merellä tarkeni uikkareissa.


Saavuttuamme Anfi del Mareen, meille ei jäänyt epäselväksi miksi paikka on niin suosittu. Tämä on yksinkertaisesti viiden tähden touhuja. Sataman vieressä on valtava hotelli, tai niin ainakin luulimme kunnes meille selvisi että nämähän ovat osakkeita. 


Satama on pieni ja meillä kävi todellinen tuuri että saimme paikan. 


Poukamassa on myös ankkurointi mahdollisuus, joka on erittäin varteenotettava vaihtoehto jos satamaan ei mahdu. Hotellin yhteydessä on täydellinen allasalue porealtaineen ja allasliukumäkineen sekä hiekkarantoineen, johon on tuotu hiekkaa kuulemamme mukaan Karibialta.
Tämä on ylivoimaisesti hienoin satama missä olemme olleet. Satama ei itseasiassa itsessään ole erikoinen, vaan "hotellin" ympäristö allasalueineen. Satamapaikatkin ovat siis käytännössä  osakepaikkoja, joita vuokrataan jos tilaa löytyy. Hinta on erittäin kohtuullinen, vain 17€/yö johon kuuluu sähkö, vesi ja netti. Tämä on unelmapaikka!

Niinpä makoilimme pari päivää laakereillamme rannalla ja altailla. Olemme myös nauttineet kunnon brunsseista.


Lauantaina teimme itsenäisyyspäivän kunniaksi vähän kälyisen hiekkalinnan :D.


Illalla kävimme Puerto Ricossa nauttimassa ravintolaillallisen. 


Sunnuntai kului edelleen rennoissa merkeissä nauttien altaista...


Porealtaasta...


Ja liu'uista :D .

Pääsimme myös testaamaan laitesukellusta altaalla, sillä olemme S:n kanssa ajatelleet PADI-kurssin suorittamista.


Illalla esiintyi vielä neljä erittäin taitavaa tanssijaa. Harvoin näkee noin ammattitaitoista porukkaa, jolta luonnistuu tanssin lisäksi huikea akrobatia!


Tätä paikkaa suosittelemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti