keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Puerto de Mogan ja visiitti Aqua Parkiin

Viime viikolla siirryimme Moganiin, joka on läntisin Gran Canarian marinoista. Mogan osoittautui mukavaksi paikaksi. Sitä kutsutaan pikku Venetsiaksi.

Ihan niin pahaa turismia siellä ei näkynyt kuin Americasissa, Inglesissä tai Puerto Ricossa, mutta olemme kuitenkin Kanarialla, kaikki tietävät mitä se tarkoittaa :) 

Satama on ok. Tosin erityisesti naisten suihku on homeessa ja torakoita oli heti ovella vastassa kolme, mutta niin kai se täällä menee. Hinta oli noin 23€/yö. Netti lisämaksusta. Pyykinpesumahdollisuutta ei ollut, mutta lähellä on laundry jonka hinta oli noin 5€/kone. Ruokakauppaan on noin 1-2 km riippuen minkä kokoisessa kaupassa haluaa ostokset suorittaa. Satamaan kannattaa varata paikka etukäteen. Lähellä on ranta, paljon ravintoloita ja pientä shopattavaa. Viihtyisä ja mukava paikka kokonaisuudessaan! Sanoisin että paras näistä Granin etelän marinoista, mikäli Anfiin ei mahdu.

Kävimme myös upottamassa energiaamme Moganin lähellä Tauritossa sijaitsevassa vesipuistossa. Juoksimme liu´uissa kuin pikkulapset. Hauskaa riitti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti