torstai 4. joulukuuta 2014

Time is running

Aika on kulunut jälleen hurjaa vauhtia! Vietimme Las Palmasin satamassa lähes kaksi viikkoa. Tutustuimme muihin veneilijöihin, vietimme aikaa heidän kanssaan, kunnostimme pieniä juttuja veneessä jne. 

Lähetimme jo Teneriffalla ollessamme isovanhemmillemme pullopostia, jotka olivat nyt menneet perille. 


Pullon sisällä kirjoitimme kirjeen ja tulostimme valokuvia.


Tiistaina saimme vieraiksemme Tiian ja Juhon Turusta. Kävimme mm. tutustumassa Las Palmasin vanhaan kaupunkiin, jossa joulutunnelmaa oli luotu palmuvalaistuksella.Alla olevan kuvan kuvateksti menee jotenkin seuraavasti: tämä ei ole minun lahja mutta luulen että minun lahjani ovat kuitenkin tämän kokoisia. Joten ei paineita mitä keksin jouluksi palmun alle... :D


Tuohon mahtuu ainakin sanomalehti väliin... Onneksi me olemme jo sisäistäneet tämän espanjalaisen autokulttuurin ja ajamme yhtä holtittomasti kuin kuka tahansa täällä. Minulla töötin käyttökin on jo melko kulttuuriherkkä eli samaa tasoa kuin paikallisilla.Tiistai ilta päättyi erittäin myöhäiseen illalliseen alkupaloineen päivineen.


Keskiviikkona lähdimme jatkamaan matkaamme kohti saaren etelä osaa, joten edessä oli pitkästä aikaa purjehduspäivä, mikä oli erittäin tervetullut niin pitkän (lähes kaksi viikkoa) satamassa oleskelun jälkeen. Myös uusi boom brakerimme (Walder), jonka pari päivää sitten asensimme paikoilleen, pääsi käyttöön. Siitä mahdollisesti lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti