maanantai 16. helmikuuta 2015

St Lucia Rodney Bay

Ylityksestä on toivuttu ja nukuttu hyvin. Kiitos kaikille mukana eläjille. Oli hauska saada maileja, satelliittipuhelin yhteydenottoja ja muita viestejä sekä ylityksellä että perille päästyämme. 

Yksi ylitykseen kuuluvista juhlistamme oli luonnollisesti perille pääsy, johon kuului ylitystatuoinnin piirtäminen. Nämä tatuoinnit tehtiin tosiaan kuulakärkikynällä. Joku jo kerkisi kotiväestä huolestumaan olemmeko ihan tärähtäneitä kun laitoimme kuvia tatuoinneista sosiaaliseen mediaan.


St Lucian on kaunis ja vehreä saari, jolta löytyy korkeuseroja, jonkinlaista junglea sekä toinen toistaan upeampia beachejä. Rodney Bayn marinasta löydät kaiken tarvitsemasi. Viihtyvyyttä lisää pienet kivat ravintolat. Läheiseen villageen sekä sataman ulkopuolisille rannoille pääsee dinghyllä (kumivene). Yleisesti ottaen hintataso on korkea. Beachit on upeita ja merivesi lämmintä!
Karibianmeri näyttäisi olevan itse purjehduksen osalta purjehtijan paratiisi, meille se on esitellyt lähes aallotonta turkoosia merta, aurinkoa ja kivoja tuulia. 

Lauantaina teimme excursion Rodney Bayssa sijaitsevalle Pidgeon kukkulalle, joka oli osa luonnonpuistoa. Sieltä oli upeat maisemat, jossa Rodney Bay pääsi oikeuksiinsa veden väreineen kaikkineen.Iltaisin olemme saaneet ihailla Karibianmeren upeita auringonlaskuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti