sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Off the Topic: Lainahöyhenissä - Matkapurjehtija lookista glamouriin

Päästyäni Suomeen reilu viikko sitten veljeni ja kälyni luokse avasin hyvältä ystävältäni saamamme hääkutsun. Postimme kun on ollut käännettynä veljelleni. Lueskelin kutsua ja silmäni takertuivat kohtaan pukukoodi: tummapuku tai juhlapuku. Pohdin että ei taida tämä suunnittelemani cocktail mekko olla ihan oikeanlainen vaate tähän juhlaan. Kävin jo mielessäni läpi Tampereen eri juhlapukuliikkeitä ja pohdin olisiko hyvät alet, kunnes kälyni raahaa 4 eri pitkää juhlamekkoaan eteeni sovitettavaksi. Wow! Ensimmäinen osui nappiin ja minulle sopivan värin lisäksi oli vielä sopivan kokoinen. Tämäpä oli helppoa! Kälyni oli lähdössä viettämään kesälomaansa Nyciin joten oli loistava  ajoitus että otin mekkokriisin puheeksi heti ensimmäisenä iltana kun hän oli vielä kotona, säästyi pitkä penni! Suuri kiitos Suville! 

Tuossa viimeisen vuoden aikana ei ole pahemmin iltapukuja tarvinnut, juhlapukujakin vain niissä häissä joissa olemme käyneet vuoden aikana. Matkapurjehtija lookki alkoi muutenkin orastaa ainakin hiuksistamme. Samulin ylipitkä pehko siistiytyi parturin toimesta ja minäkin olin jo selvinnyt Espanjan kampaamotraumoistani. 


2013 kesän reissultamme eloon jäänyt lentävä läppä "kyllä purjehtiminen ihmiselle hyvää tekee" paistoi selvästi ulkonäöstämme ja olemuksestamme :D pitkä ja kai vähän epäsiisti tukka, rennot kuteet ja melko letkeä fiilis. No nyt on hiukset särmätty, juhlatamineet pengottu varaston syövereistä ja vedetty ykköset päälle. Koskahan olen viimeksi sivellut meikkiä iholleni näin paljon? En ainakaan veneellä!


Me saimme kunniatehtävän; huolehtia kirkossa söpöimmästä sormuskoirasta. Juhlat oli viimeisen päälle tyylikkäät! 


Ja koristelut kauniit.


Kiitos vielä ystävillemme kerrassaan upeasta päivästä <3

4 kommenttia:

 1. Vau miten hurjan kauniina olet juhlinut! Glamour tekee ivälillä han hyvää purjehdus- ja muun retkimeiningin vastapainoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä kieltämättä hauska pujahtaa iltapukuun pitkästä aikaa :)

   Poista
 2. Wau, upea juhlalook! Ja purjehduksen jälkeen ihanaa vaihtelua laittaa korkkarit jalkaan!

  VastaaPoista