maanantai 1. syyskuuta 2014

Visiitti takaisin aavan meren tuolle puolen...

Viikonloppumme vierähti Suomi -visiitillä. Torstaina hyppäsimme Aviles-Oviedo bussiin, siitä Oviedo-Madrid junaan ja viimein Madrid-HEL koneeseen. Madridissa kerkisimme käydä pikajuoksua tietysti Dominosin pizzojen kautta kurkkaamassa kuuluisimpia nähtävyyksiä. Alla olevassa kuvassa Plaza de Espana, Palacio Real ja Catedral de la Almudena.


Nukuimme yön kentällä, joten perjantaina Suomeen saavuttuamme oli vähän rähjäinen olo. Siitä huolimatta kävimme juhlimassa erään suloisen pikkumiehen 1-vuotis syntymäpäiviä ja ehdimme nähdä ihania ystäviämme sekä perhettä ja sukulaisia. Sori vaan kamut ja family, minulle kaikista tärkeintä oli silti nähdä maailman suloisin otus eli oma rakas koira <3 jota on ollut valtava ikävä! 

Lauantaina juhlimme ystäviemme häitä!

Nyt on aika palata arkeen - eli siis takaisin purjehtimaan! Suomessa oli jo viileämpi, ja jollain tavalla se viileys yhditettynä pimeisiin iltoihin tuntuikin ihan hauskalta (asioita joita yleensä inhoan yli kaiken: pimeys ja kylmyys). Voisinko sittenkin joskus vielä viihtyä Suomen ilmastossa?!?! Noh, ainakin voin harkita asiaa... Leikki sikseen, sillä kaikella on puolensa. Suomessa on tietysti myös paljon hyvää! Mutta jos Suomen talvi ja syksy kestäisi 8kk sijaan 3 kk ja kesä 1 kk sijaan 9kk, olisi kaikki hyvin. Mutta näillä mennään.

Suomesta lähti mukaan mm. 6 kiloa kaurahiutaleita (kaurapuuroa riittää aamuisin ainakin hetkeksi), ruisleipää ja karkkia. Näitä kun ei Etelä-Euroopasta löydä ainakaan kovin helposti.

Tänään tapaamme lentokentällä ystävämme Miljan ja Josan, jotka tulevat kanssamme purjehtimaan seuraavaksi 9 päiväksi. Odotamme sitä jo innolla! :)

/J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti