torstai 6. kesäkuuta 2013

Veneilyruokia

Tällä viikolla on shoppailtu viimeisiä puuttuvia asioita, joita lähetämme etukäteen Ranskaan. Samalla olen miettinyt, mitä elintarvikkeita mahdamme paikallisista ruokakaupoista löytää ja kokonaan toinen asia on se, vastaako ostamamme tuote sitä, mitä luulemme ostavamme! Onneksi meille tulee ainakin yksi ranskan kieltä taitava mukaan viikoksi, toivottavasti kahdeksikin.

Kuulisin mielelläni hyviä ja helppoja, mahdollisesti purjehdusolosuhteissakin tehtävien ruokien "reseptejä". Samalla haluan jakaa muutaman oman hyväksi todetun pikku nälän karkoittajan.

Avomerileivät: halkaise ja kostuta esipaistetut patongit, laita uuniin n.8 minuutiksi, lisää pesto, tomaatti ja fetaa. NAM!



Satama salaatti: lisää salaattipedin päälle purkillinen persikkaa, tomaattia ja kurkkua. Paista pekoni ja vuohenjuusto tai haloumi ja lisää päälle. Helppo, herkullinen ja nopea!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti