perjantai 11. heinäkuuta 2014

Satamapäivä Visbyssä

Torstai päivä kului letkeissä merkeissä Visbyn satamassa. Satama oli erittäin täynnä, mutta löysimme edellisenä iltana paikan ruotsalaisen moottoriveneen kyljestä. Visby tarjosi perinteisenä bilekaupunkina satamaan saakka kuuluvaa musiikkia aamusta iltaan.


Nukuimme pitkään, sillä edellisen yön purjehdukselta oli jäänyt hieman univelkaa. Aurinko poltti ihanasti pilvettömältä taivaalta ja ilma oli trooppinen, ei olisi uskonut että olemme edelleen Itämerellä. Runsaan aamiaisen jälkeen kukin nautti olostaan tavallaan, osa siivoten, osa ottaen aurinkoa ja lukien ;)...

Minä lähdin S:n kanssa lenkille. Meidän piti alunperin juosta/kävellä vain muutaman kilometrin lenkki ja päätyä puistoon tekemään lihaskuntoa. Löysimme kuitenkin 10km "Hälsä stig" juoksulenkille, joka pujotteli aluksi rantaa pitkin ja lopuksi metsäpolkua pitkin. Lenkkimme lopuksi päädyimme pulahtamaan raikkaaseen veteen. 


Ninnu ja Jani kävivät sillä välin tutustumassa vanhaan kaupunkiin ja ihailenassa Visbytä.
Urheilun jälkeen oli lounaan aika, jonka jälkeen shoppailut ja päivädisco rannassa:D miehetkin osasivat rentoutua aurinkotuolissa :)

Illalla edessä oli vielä kauppareissu, joka oli sekin hikinen ruljanssi niillä hellelukemilla. Aamulla köydet irtosivat klo 7.00 ja nyt keikuttelemme Rönneä kohti, joka on Tanskalle kuuluva saari. Matkaa on 190 mailia, eli yön yli purjehdus on taas edessä. Mikäpä siinä tällä poppoolla ja näillä keleillä!:) 
Terveisemme sivilisaatioon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti