keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Sivilisaatiosta eroaminen

Huh, aika vaivalloista hommaa! Irtisano netti-, sähkö- ja vesisopimukset. Matka- ja venevakuutukset sekä puhelinliittymät kuntoon. Onko kaikki rokotukset, ei pelkästään itsellä vaan myös koiralla? Postinkääntö, uudet viralliset lippulappuset uudella sukunimellä minulle... Koiruuksien hoidot,  mitä vielä?! Lista on pitkä. Onko venevarusteet kunnossa? Katsastus ja muut pelastusvarusteet ja ensiapulaukut kuntoon, miehistöluettelot jne... Onko vene nyt varusteltu riittävästi?  Näiden hoito muutamassa viikossa kaiken muun muuttosähläyksen ja töissä käynnin lisäksi. Noh, nyt näyttää kuitenkin hyvältä. Viikonloppuna on vielä Raumalla ja Tampereella käynti. Matkakuume kasvaa!

Teininä pakkasin kaikki tavarat viikkoja ennen reissuun lähtöä ja matkalaukku lojui avonaisena lattiallani, sillä olin niin innoissani lähdöstä etten malttanut olla kajoamatta matkalaukkuuni. Se ihana (lue:karmivan värinen) oranssi kovakantinen perässävedettävä hullareilta ostettu laukku on vuosien varrella päivitetty harmaaseen 75litraiseen rinkkaan. 04 vuonna Maltalta tullessani jouduin laittamaan omia tavaroitani ystävien laukkuun sillä matkatavaroideni painorajat paukkui mennen tullen yli. Ja taisi niin käydä joskus Pariisista, Italiasta, Saksasta ja Espanjastakin tullessani..  Jaaa... No voi olla että vielä Jenkeistäkin tullessani! Aasiassa taisin laittaa osan kamoista S:n laukkuun :,D Noh, ehkä siis aina kun lähden johonkin. Katsotaan kelluuko vene paluumatkalla sitten tulevaisuudessa. Jotain olen oppinut sillä tiedän etten tarvitse viittä eri sävyistä farkkuhametta mukaani, vaikka yhden ehkä tarvinkin ;) (loput neljä voin ostaa matkalta:,D) vitsivitsi! 

Jätetään leikki sikseen! Olen nimittäin pakannut vuoden vaatteeni Ikea säkkiin (siihen isompaan:D). Tiedän suunnilleen mitä tarvitsen mukaani. Tälle reissulle tulemme tarvitsemaan ne hemmetin samat laskettelukerrastot fleecehuppareineen ja lämpösukkineen, villasukkineen, pipoineen ja lasketteluhanskoineen, kuin mitä viimeksikin reissussamme oli. Tai siihen on ainakin varauduttava! Ennen bikinejä pakkasin siis talvivarusteet (ja luulemme lähtevämme lämpimään). Kyllä, pakkasin myös laskettelulasini.

7.7 on tavoitteena irrottaa köydet ja liplatella Utön suuntaan TOIVOTTAVASTI uikkarikeleissä! Vielä on toivoa kelien suhteen. Aurinkoista heinäkuun alkua sivilisaatioon! Me eroamme siitä kohta. Lähdenkin ostamaan kuivashampoota ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti