torstai 14. toukokuuta 2015

Kisastudio 2015 Culatran ankkurilahdella

Matkamme Huelvasta Faroon oli jälleen kerran moottorilla ajoa. Tuuli loisti poissaolollaan mutta jostain kantautui kuitenkin pieni maininki keikuttamaan menoamme. Viritimme MM-lätkä kisastudion avotilaan kun ensimmäinen erä alkoi ennen kuin kerkisimme ankkuriin.


Eipä ole ennen yhtä letkeissä maisemissa ja lämpimässä katseltu kiekkokisoja. Sitten Faron majakka alkoi näkyä ja hetken päästä vihdoin koukku pohjaan. Loppu peli seurattiin ankkurilahdesta. 


Kisakatsomoon kokkailtiin kalaa, olihan sitä tullut kivasti matkalla.Tämä Atlantin makrilli (?!:D) oli todella maukasta! Ripaus sitruunapippuria (suolattiin jo filerointivaiheessa) ja lopuksi vielä puristettua sitruuna ja NAM!

Suomi tietysti voitti, jeee! Meillä jäi kuitenkin pelispekuloinnit ja heti pelin loputtua täytimme kumiveneen jolla surruutimme rantaan Culatran pienelle saarelle.


Tämä on pieni hiekkasaari Faron edustalla. 


Rantaviiva jatkui loputtomiin! Ihana rauhallinen pieni paikka.


Auringon laskettua suuntasimme takaisin kumiveneelle ja sillä kotiimme joka kellui kiltisti paikallaan ankkurilahdella. 

2 kommenttia:

  1. Tuollaisessa kisastudiossa saattaisin minäkin innostua katsomaan jääkiekkoa =D. Kauniit maisemat ja tuo kuva pieneltä hiekkasaarelta, jossa oli se kävelykulku juttu oli aivan upea! Ihanaa alkavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisoja on ollut hauska seurata täällä harmi vaan että Suomi hävisi nyt Tsekeille. Ihanaa viikonloppua myös sinne pohjoiseen!

      Poista