keskiviikko 13. toukokuuta 2015

No nyt nappas

Kuten aiemmin kirjoitin, matkalla Cadizista Huelvaan kalastuksemme teetti vihdoinkin tulosta. Maanantai aamuna jatkoimme matkaamme kohti Faroa ja heitimme vieheen uiskentelemaan veneen perään. Koko matkan aikana saimme yhteensä 3 kalaa. Jos edellispäivän saalis lasketaan, on yhteismäärä 4. Kaikki olivat Atlantin makrilleja (?). Tai siinä uskossa ainakin söimme niitä ja henki kulkee edelleen.

Ekan kalan kohdalla: Hei meillä on kala! Mikähän se on?! Hauskaa!


Toka kala: ei vitsi saatiin toinen kala! Mikä kala se on? Ai se on sama kun eka.


Kolmas kala (noin 2 minuuttia edellisestä saaliista kun olin laskemassa viehettä uudelleen veteen): siis mitä ihmettä, taisi napata taas! S et ole kerinnyt vielä fileroimaan edellistäkään kun tulee jo toinen. Nyt on ruuhkaa leikkuulaudalla.


Neljäs kala (kukaan ei enää edes mieti mikä kala se on ja kaikilla on jo selvät roolit): ei hitto täällä on taas kala!Minä tyytyväisenä laittamassa viehettä jälleen kerran takaisin veteen kun S kieltää: ei enää, en kerinnyt edes pestä käsiä edellisistä kahdesta. 
Minä ökköttelen hetken että kun kala on niin hyvää. 
Reetta säestää: tehdään seuraavista sitten kalasoppa.
S toteaa: no selvä. Lähden pesemään käsiä, siitä se kierros taas alkaa.

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, hieno kalasaalis! Kala on niin hyvä ja monipuolinen. Meillä onneksi jopa juniori syö kalaa. Voin vain kuvitella miten ihana fiilis teillä on ollut kun on saalista tullut. Nimittäin nuo kalastusmaisematkaan eivät näytä yhtään hullummilta =). Täällä Suomessa on edelleen kylmää, joten katson kaiholla bikinikuvia =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyvää ja vielä terveellistä :) hyvä että teillä perheen pienimmätkin syö kalaa. Vieläkinkö siellä on koleaa :( lähetän täältä aurinkoa suomen kevääseen! =)

   Poista
 2. Hupsista :D

  Toi kalastaminen on varmaan senkin vuoksi jännää siellä, että ei välttämättä tunne niitä kaikkia mahdollisia meren olentja, mitä sieltä voi nousta.

  Makoisia herkkuhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ankkurissa ollessamme ei ollut nettiä joten eka kala joutui jääkaappiin yöksi. Netin äärellä sitten useampaan kertaan googleteltiin että se on ruokakalaa!

   Poista