perjantai 20. helmikuuta 2015

Soufrieren kylä St Lucialla

Keskiviikkona juuri kun olimme lähdössä maihin vesiputouksille, kakkapakki (aka septitankki) petti ja niinpä alkoi siivousoperaatio. Tämän joka veneilijän unelman ja vähän pahalta haisevan setin lopuksi nautittiin kakkakahvit perinteisten kakkukahvien sijaan. Avot!

Noh, tämän sydeemin jälkeen starttasimme kumiveneemme kohti Soufriere nimistä kylää. Soufriere on köyhä kylä, mutta sieltä oli mitä upeimmat maisemat merelle! 


Soufriere on ollut useasti hurrikaanin sekä kerran maanjäristyksen kohteena, joten se on uudelleenrakennettu monta kertaa. 
Se sijaitsee tuliperäisellä alueella, joten mekin kävimme tulivuoren juurella.



Sekä vesiputouksilla. 


Tulimme jälleen osittain huijatuiksi, kun emme tajunneet tarkentaa mihin putouksille haluamme, niin taksikuski vei meidät sitten serkkunsa putouksille. Täällä kaikki on siis serkun tai veljen tai pojan jne.. Niin tai näin niin tulipahan nyt joku putous nähtyä ja uitua putousten vesissä. 

Ilta päättyi snorklaukseen 


ja jälleen upeeseen auringonlaskuun, sekä kookosunelmaan, joka sisälsi muilla kookosta, chiliä ja limeä (kiitos Cilla vinkistä!) ja minulla chilin sijaan nutellaa. Njam!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti